Hälsa, Relationer, Utmattning
Leave a comment

Ctrl Alt Delete

Omstart. På alla plan. Det ska jag ägna år 2017 till.

Det är den 1/1 2017 idag. Lördag. Gårdagen, nyårsafton tillbringade jag själv med barnen. En mysig dag och kväll som avslutades med att vi ”snyltade” på alla andras fyrverkerier i grannskapet.

Nyårsafton brukar innebära nyårslöften och omstarter för många. Ibland halvt på skämt, ibland mer på allvar. För min del är det nästan så mycket allvar det kan bli. Det trodde jag absolut inte för ett år sedan. Då hade jag en ny familj med två bonusbarn och ett nytt jobb på rätt väg i karriärsstegen. Vad som hände sedan  får jag nysta i steg för steg här på bloggen. Som terapi, typ. Får se om det är någon som ids hänga med på den resan, eller ännu hellre den som komma ska, omstarten.

Med omstart på alla plan menar jag mig själv, min hälsa, mina barn, mitt hus, mitt arbete och säkert andra saker som jag inte kommer på just nu.

Först av allt blir mitt arbete. Mer om det nästa vecka. Idag är jag i alla fall innerligt glad att jag ska ha jullov en vecka till. Jag är INTE redo att gå tillbaka till jobbet imorgon. Idag blev dagens projekt att rasta ungarna, mina två söner på 6 och 8 år, i en närbelägen park. Belöningen fick bli varm choklad och lussebullar (även om minstingen föredrog banan framför bulle). Jag är BÄST på att göra varm choklad. O’boy-pulver göre sig icke besvär! Kram på er, och ett Gott Nytt 2017.

IMG_5697

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *