Hälsa, Utmattning
Leave a comment

Joråsatte…

Ojdå… om jag hade vetat när jag skrev förra inlägget hur år 2017 verkligen skulle bli 🙂

Det blev sjukskrivning för utmattningssyndrom i stort sett hela året och mer därtill. Först på 75% från slutet av januari och sedan heltid från strax efter påsk. Och jag är fortfarande heltidssjukskriven! Men nu är jag någorlunda på benen igen (bokstavligen) och har börjat ett rehabprogram på en stressmottagning. Förhoppningsvis börjar jag arbeta på 25% i maj.

Hoppas i alla fall att det blir tredje gången gillt nu med den här bloggen. Ett inlägg per år är lite skralt om man vill ha trogna läsare, haha. Jag har så många anteckningar i olika böcker och på lappar överallt hemma (de äldsta är tio år gamla!!) om saker att skriva om. Jag älskar ju att skriva! Men livet de senaste tio åren har inte riktigt medgett det och det är också  något jag skulle vilja skriva mer om här. I små portioner, förstås, hehe. Annats blir det nog tradig läsning. Men syftet är, förutom att dokumentera för mig själv, att kanske någon som läser kan känna igen sig.

Nu är det dags att för fjärde gången idag försöka ringa Försäkringskassan. Jag kommer inte ens till telefonkön utan ombeds att ”försöka senare”. Bara att djupandas och tänka på hur härligt väder det varit på sportlovet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *