Hälsa, Utmattning
Leave a comment

Just idag är jag stark

Idag är det exakt fyra veckor sedan den här tröttmössan i sin missmatchande outfit kom till världen. Fyra veckor där jag har gått från att vara trött och höggravid i svettig rekordsommarvärme till en ganska pigg och stark rackare.

Jag mår så jäkla bra och det är jag innerligt tacksam för! Framförallt har jag inte känt mig hjärntrött eller utmattningstrött på hela tiden. Vilken lycka det är kan bara den som själv varit utmattningstrött veta.

Dessutom har kroppen återhämtat sig otroligt bra från kejsarsnittet. Jag är piggare, starkare, rörligare och mår mentalt mycket bättre än jag gjort motsvarande tid efter mina ”vanliga” förlossningar. Jag hade sådan feeling i helgen att jag klickade hem två par träningstights. Haha! Nu ska jag bli en sådan där som går runt i träningsbrallor hela dagarna utan att ens vara i närheten av ett gym. Hoppas att kondition och styrka liksom smittar av sig från kläderna till kroppen. De innehåller säkert en massa skit-ämnen också de där tightsen. För att inte tala om att de är gjorda av plast. Var finns träningskläder i schyssta material? 


Vad jag beställde. Rea på ett par i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *